۱۴۰۰ دوشنبه ۳ آبان

نتایج نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics مربوط به ماه ژانویه ۲۰۲۰ اعلام شد.

نظام رتبه‌بندی وبومتریکس به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌‌های دانشگاهی آنان مي‌پردازد. براين اساس وب سايت دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي براساس ۴ شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل (Presence) با وزن ۵%، تعداد ارجاع يا لينک‌هاي برقرارشده از ساير سايت‌ها به سايت دانشگاه (Visibility) با وزن ۵۰%، تعداد استنادات ۱۱۰ نويسنده پُراستناد دانشگاه در گوگل اسکالر (Openness) با وزن ۱۰% و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین ۱۰% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت سایمگو (Excellence) با وزن ۳۵% ارزیابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند.

در رتبه بندی اخیر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند. نتایج اخير که در آدرس http://www.webometrics.info نیز موجود است، رتبه‌ ۶۱ دانشگاه علوم پزشکی کشور را در این نظام رتبه‌بندی مشخص می‌کند. لازم به ذکر است که این نسخه اولیه ویرایش ژانویه ۲۰۲۰ بوده و مطابق روال سال‌هاي قبل، امکان تغيير واصلاح برخي رتبه ها در نسخه بعدي آن وجود دارد.

برای مشاهده  و دریافت فایل نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه ژانویه ۲۰۲۰ اینجا را کلیک کنید.

ما را در فضای مجازی دنبال کنید