۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۵ تير
آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ دوشنبه ۳ آذر    تعداد بازدید : 668

رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۱ اعلام شد

رتبه‌بندی موضوعی تایمز، یکی از مهم‌ترین رتبه‌بندی‌های بین‌المللی است که سالانه به ارزیابی عملکرد دانشگاه‌های جهان در یازده حوزه موضوعی مختلف می‌پردازد. حوزه‌های موضوعی تایمز شامل پزشکی (بالینی، پیش بالینی و بهداشت)، علوم زیستی (بیولوژی، علوم ورزشی، کشاورزی و ...)، علوم فیزیکی (فیزیک، نجوم، شیمی و ...)، روانشناسی، اقتصاد و تجارت، آموزش، حقوق، علوم اجتماعی، مهندسی فناوری، علوم کامپیوتر و هنر و علوم انسانی هستند. در این رتبه‌بندی از همان شاخص‌های عملکردی معتبر و دقیق رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان استفاده شده است اما در هر بخش مجدداً متناسب با رشته‌های خاص موردسنجش قرار گرفته است.

رتبه‌بندی موضوعی تایمز بر اساس سیزده شاخص عملکردی در پنج حوزه آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی به ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان می‌پردازد.

امسال ۸۵۶ دانشگاه از سراسر جهان در حوزه علوم پزشکی رتبه‌بندی شده‌اند که از این میان ۱۱ دانشگاه ایرانی در جمع دانشگاه‌های برتر این حوزه قرار دارند و دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای نخستین بار امسال در حوزه موضوعی بالینی، پیش بالینی و بهداشت با کسب رتبه 601+ در جمع دانشگاه برتر علوم پزشکی جهان و در بین 11 دانشگاه ایرانی جایگاه هشتم کشوری را به دست آورده و بالاتر از دانشگاه‌های شاهد، علوم پزشکی شیراز و علوم پزشکی تبریز قرار گرفته است.

ما را در فضای مجازی دنبال کنید