۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ خرداد
تاریخ ایجاد : ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر   تعداد بازدید : 110

سامانه جعبه ابزار پژوهش راه اندازی شد

مرکز توسعه اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام کرد؛ سامانه جعبه ابزار پژوهش (Research Toolbox) آماده بهره‌برداری است.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، ماموریت طراحی، توسعه و راه‌اندازی سامانه جعبه ابزار پژوهش (Research Toolbox) که به منطقه آمایشی یک با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران واگذار شده بود، آماده بهره‌برداری است و پژوهشگران، اعضای هیات علمی و دانشجویان می‌توانند از طریق آدرس اینترنتی https://researchtoolbox.mazums.ac.ir به محتوای آموزشی و اطلاعات پایه دسترسی داشته باشند.

توسعه و تعالی پژوهش نیازمند دسترسی به دانش روز و ابزارهای تخصصی در تحقق مطالعات علوم پزشکی است. در حال حاضر این سامانه در برگیرنده 14 حیطه موضوعی در پژوهش از جمله انتخاب عنوان، روش­های جستجو و مرور متون، انواع مطالعات، جمع­آوری داده­های پژوهشی، نرم‌‌‌‌افزارهای تحلیل پژوهش و غیره است که دربرگیرنده 178 محتوای آموزش پژوهش است.

نظر شما :
ما را در فضای مجازی دنبال کنید